Mangler du distribution af dine varer? Vi har længe hjulpet kunder med levering af varer og pakker til butikker samt private modtagere. Som vognmand er det vigtigt for os at levere en god service for vores kunder og samarbejdspartnere. Ved brug af en erfaren distributør slipper du for at bekymre dig om den del af arbejdet. Hvilket betyder at du kan bruge den energi på at fokusere på de vigtige aspekter af din virksomhed.

Fleksibel distribution

Når der er tale om distribution, er det vigtigt at være hurtig og fleksibel i sit arbejde. Opgaven planlægges ofte få dage før den skal udføres. Derfor kræver det et køligt hoved og effektiv planlægning af distributionen. Dette er præcis hvad du kan regne med fra LYNIX.

Da vi har mere end 10 års erfaring i branchen har vi prøvet lidt af hvert. Vores erfaring med problemløsning i stramme situationer vil gavne dig meget når der er brug for det. Vi klare opgaven selv i de mest krævende situationer.

Distribution i alle dets former

Vi kører i hele landet for vores samarbejdspartnere og kunder direkte fra deres faciliteter eller vores lagerhotel til den angivne destination. Vi hjælper også med pick and pack løsninger. Har du brug for hjælp med levering, ompakning eller lagerstyring hjælper vi også med det.

Vi udfører distribution i alle dets former og vi levere alt fra t-shirts til blodprøver i Danmark. Vi har nemlig også mulighed for temperatur reguleret transport. Så skal du bruge en distributør finder du ingen bedre end LYNIX.

Kontakt os for bedre distribution i dag

Skal vi stå for distributionen af dine varer skal du blot kontakte os i dag på vores telefon 30809060 så tager vi en snak om dine behov for distribution. Alternativt kan du også skrive til os via vores kontaktformular eller ved brug af vores e-mail info@lynix.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.