Professionel og hurtig kurerkørsel

LYNIX blev sat i verden i 2010, og derfor er vi stolte af at kunne sige, at vi er specialister indenfor bl.a. kurerkørsel, lagerhotel og meget mere.

Med vores flere år på bagen har vi i årenes løb oparbejdet et godt og solidt samarbejde med vores altid seriøse og servicemindede medarbejdere der sørger for, at du som kunde hos os er garanteret en hurtig, fleksibel og professionel løsning, der er tilpasset din virksomheds behov.

For som specialister ved vi godt, at distribution og kurerkørsel i høj grad er en tillidssag der kræver, at du som kunde føler dig velkommen - og ikke mindst forstået - når du skal have en opgave løst.

Derfor kan du trygt overlade din opgave til os. Hos LYNIX prioriterer vi dig og din leverance højt, og her er der ingen risiko for, at du bliver overset i mængden.

Engageret personale

Hos LYNIX ansætter vi kun personale der ved, hvor vigtigt det er at kunne håndtere andres varer, som var det deres egne.

Derfor gør vi vores ypperste for, at din leverance kommer nænsomt og forsigtigt frem til målet. Og noget må vi gøre rigtigt - for vi har mange tilbagevendende kunder, der er glade for vores håndtering af deres varer. 

Med leverandører i hele Danmark kan vi desuden tilbyde hurtig levering. Når du bestiller hos os har du også mulighed for track & trace, så du kan følge din ordre på vejen. Derudover sørger vi også for, at du har mulighed for at komme i kontakt med den kurer der har din leverance. 

Behov for kurerkørsel?

Har du brug for sparring? Så kontakt os på 30 80 90 60 og få et uforpligtende tilbud på din næste opgave.

Vi håber at kunne byde dig velkommen i LYNIX-familien, når du er klar. 

Kontakt os for mere information