Special logistik med dig i fokus

Hos LYNIX tilbyder vi en bred vifte af skræddersyede logistikløsninger, der har dig og din virksomhed i fokus. Vores avancerede transportløsninger er oplagte til dig, der ubekymret og gnidningsfrit ønsker at fokuserer på dit arbejde i stedet for den daglige distribution.

Vi tilpasser vores løsninger til den enkelte virksomheds behov, og i tæt samarbejde med kunden bliver der taget hensyn til aktuelle forhold som fx tid og vægt. På den måde sørger vi nemlig for at ramme helt rigtigt første gang i forhold til din virksomheds behov og ønsker, så du kan føle dig forstået.

Med vores skræddersyede løsninger tilbyder vi fx:

- Hurtig afhentning hos dig eller din kunde
- Adhoc kørsel med 3500 kg biler samt lastbiler
- Track and trace fra booking til levering

Vi er fødevaregodkendt

Siden 2015 har vi været fødevaregodkendt til både lager og transport - og derfor er vi stolte af også at kunne tilbyde vores kunder temperaturreguleret transport.

Med god hygiejne kan du være 100% sikker på, at dine varer bliver fragtet under de korrekte omstændigheder. Hver dag sørger vi nemlig for, at vores biler får en yderst grundig rengøring inden de bliver lastet med fødevarer og sendes ud på en omhyggelig rejse med temperaturkørsel. 

Desuden ved vores altid engagerede medarbejdere godt, hvordan man behandler og håndterer fødevarer. Derfor kan du trygt overlade din opgave til os. Vi skal nok sørge for, at din leverance kommer sikkert frem.

Kontakt os allerede i dag på 30 80 90 60 og hør nærmere om dine muligheder.

Få et uforpligtende tilbud på special logistik