Mangler du en vognmand står vi klar til at hjælpe dig med levering af diverse varer. Vi har kontor og lagerhotel i Brande og tilbyder virksomheder helt unikke løsninger der tager udgangspunkt i deres behov. Som vognmand er vores opgaver meget forskellige fra kunde til kunde men vi gør altid hvad vi kan for at levere den samme kvalitetssikret service hver gang.

Vi bygger virksomheden på glade samarbejdspartnere og tilfredse kunder. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Derfor kan du trygt vælge os som din vognmand. Vi dækker hele Danmark

Vognmand med fokus på kunden

Vores grundlæggende mission som vognmandsfirma er at hjælpe vores kunder med levering af deres varer så de kan fokusere på hvad der er vigtigt for deres virksomhed. Vi sørger altid for at skabe en god dialog i øjenhøjde med kunden for at undgå misforståelser og fejl. Samtidig hjælper det kunderne med at føle sig mere sikker med den givne aftale.

LYNIX handler om god service og lettere levering for kunder. Det har vi gjort i mange år og det bliver vi ved med.

Over 10 år i branchen

Som kurer og vognmand har vi over 10 års erfaring i branchen og har i løbet af den tid hjulpet mange glade kunder med levering af pakker til langt flere glade modtagere. Med så mange års erfaring tilbyder vi meget andet end blot levering til dine kunder. Her er en kort liste over flere af vores ydelser:

  • Temperatur reguleret transport
  • Vi har et lagerhotel i Brande
  • Lagerstyring
  • Varemodtagelse
  • Ompakning

Kontakt os i dag for en vognmand

Har du brug for en dygtig og pålidelig vognmand som dækker hele Danmark, skal du blot kontakte os. Så finder vi ud af en aftale. Du kan ringe på 30809060, eller skrive til os via kontaktformular eller e-mail info@lynix.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.